Hilde Celeste De Jonge

/Hilde Celeste De Jonge
Hilde Celeste De Jonge2020-09-24T10:17:45+01:00

Hilde Celeste De JongeIn mijn rol als bemiddelaar ga ik samen met de betrokken partijen rond de tafel zitten. Met gepaste vragen en interventietechnieken nodig ik elke partij uit om de bezorgdheden en belangen onder woorden te brengen. Samen zoeken we naar oplossingen.  Ik ondersteun de partijen bij het  zorgvuldig afwegen van voor-en nadelen van mogelijke oplossingen. Waar nodig, brengen we specifieke juridische, fiscale of andere expertise in. De bedoeling is tot een  G.O.E.D bemiddelingsakkoord  te komen : gedragen, operationeel, economisch en duurzaam.”

Na mijn masteropleiding tot organisatiepsycholoog heb ik een boeiende loopbaan uitgebouwd in de bedrijfswereld. Ik  werkte onder meer voor Roche, Bayer en 2 kleinere farmaceutische bedrijven. Gedurende meer dan 25 jaar kreeg ik de kans diverse leidinggevende functies te bekleden in België en internationaal. Ik doorliep diverse Executive programma’s  (o.a. Colombia and London Business School), en genoot specifieke opleidingen (o.a. Board Director Training bij Guberna en Vlerick School).

Bij Mediation Instituut Vlaanderen volgde ik de bemiddelingsopleidingen, en de kwalificatie van Erkend Bemiddelaar in Sociale,  Burgerlijke en Handelszaken werd mij toegekend door de Federale Bemiddelingscommissie.

Als geëngageerde bemiddelaar ben ik lid van de beroepsverenigingen  Uwbemiddelaars   en Bemiddelingvzw.  Tevens ben ik lid van Cepani, het Belgisch centrum voor arbitrage en bemiddeling, dé toonaangevende instelling voor het oplossing van conflicten tussen bedrijven via alternatieve geschillen oplossing, waaronder bemiddeling. Daarnaast ben ik erkende partner van BELMED , het bemiddelingsplatform van de FOD Economie.

Bemiddelen kan in het Nederlands, het Frans of het Engels.

Deze website gebruikt cookies en third party plug-ins Ok