Hilde Celeste De Jonge

/Hilde Celeste De Jonge
Hilde Celeste De Jonge2023-01-16T16:54:49+01:00
Hilde Celeste

Hilde De Jonge

Hilde Celeste De Jonge

Erkend Bemiddelaar en expert in het zoeken naar oplossingen voor conflicten op de werkplek, in het (familie-)bedrijf, tussen vennoten of in de bestuurskamer.

 

Of het nu gaat om conflicten in het bedrijf, spanningen op de werkvloer, ruzie in het familiebedrijf of vennoten die de samenwerking stopzetten. Steeds verbaast het mij hoe partijen en in slagen om zelf oplossingen te bedenken waar ze zich kunnen in vinden. Snel, in alle discretie en vertrouwelijk, ver buiten de rechtbank. Met bemiddeling houden de partijen de regie zelf in handen, en dit binnen een veilig kader van deskundigheid en vertrouwelijkheid. Verdere escalatie wordt gestopt. En de rust kan terugkeren. Iedereen kan zich weer focussen op de toekomst”.

Kwalificaties en ervaring

Na haar masteropleiding organisatie- en gedragswetenschappen heeft Hilde een boeiende loopbaan uitgebouwd in de de sector van zelfzorggeneesmiddelen en voedingssupplementen. Ze werkte er onder meer voor Roche, Bayer en Atrium Innovations (Nestlé) in diverse leidinggevende functies in binnen- en buitenland. Tijdens haar loopbaan in het bedrijfsleven kon Hilde haar kennis en vaardigheden verder ontwikkelen via diverse opleidingen onder meer aan Columbia Business School, London Business School en Management Centre Europe. 

Aan Mediation Instituut VlaanderenCEDR en PON Harvard Law School volgde zij diverse opleidingen over bemiddeling. De kwalificatie van Erkend Bemiddelaar (in zakelijke, sociale en familiale conflicten) werd haar toegekend door de Federale Bemiddelingscommissie. .  Zij is aangesloten bij uwbemiddelaars vzw en is lid van CEPANI

Hilde kwalificeerde als Guberna Certified Director en voltooide succesvol de voorzittersopleiding bij Stella P. evenals de Director Climate Journey bij Chapter Zero.

Hilde zetelt in de Raad van Bestuur van bij het Kinderfonds Ronald McDonalds, een vzw die families ondersteunt bij hospitalisatie van hun zieke kind. Daarnaast vult Hilde het mandaat van bestuurder en penningmeester in bij de Stichting van Openbaar Nut VIW (Vlamingen in de Wereld)

Hilde gaf reeds meermaals ondersteuning aan opleidingsinstituten ik het kader van bemiddeling, zoals praktijkbegeleiding bij Mediv. Zij verzorgt eveneens de module ‘How to negotiate and resolve conflict’ in het speciale opleidingstraject voor vrouwelijke bestuurders in Oekraïne, georganiseerd door EWOB.

Erkend bemiddelaar en expert in het zoeken naar oplossingen voor conflicten op de werkvloer, in het (familie)bedrijf, tussen vennoten en in de bestuurskamer.

Bemiddelen kan in het Nederlands, het Frans of het Engels.

Sinds de oprichting van haar bemiddelingskantoor De Ronde Tafel enkele jaren geleden, kon Hilde talrijke bemiddelingen succesvol afronden.

Neem vrijblijvend contact op

best via email   hilde@de-ronde-tafel.be

telefoon     0478 88 66 09

In mijn rol als bemiddelaar ga ik samen met de betrokkenen rond de tafel zitten. Met gepaste vragen en interventietechnieken nodig ik iedereen uit om de bezorgdheden en belangen onder woorden te brengen. Door in een veilige omgeving samen te praten, voorkomt met verdere escalatie van het conflict. En kan men starten met het zoeken we naar oplossingen.  Ik begeleid en ondersteun bij het zorgvuldig afwegen van voor-en nadelen van verschillende opties. En vervolgens weloverwogen keuzes te maken die aan de vooropgestelde criteria voldoen. En door de belanghebbenden gedragen worden. Dit alles op eigen tempo, en in alle vertrouwelijkheid. ” Hilde Celeste De Jonge

Deze website gebruikt cookies en third party plug-ins Ok