Hilde Celeste De Jonge

/Hilde Celeste De Jonge
Hilde Celeste De Jonge2019-05-24T10:10:43+01:00

Hilde Celeste De Jonge is erkend bemiddelaar in zakelijke, sociale en familiale conflicten.  Haar bemiddelingspraktijk ‘De Ronde Tafel’ is gelegen in Gent, in het rustige Leiepark van Afsnee.

De Ronde Tafel Bemiddeling

De Ronde Tafel Bemiddeling

In mijn rol als bemiddelaar ga ik samen met  jullie rond de tafel zitten.  En dit letterlijk : aan mijn ronde tafel!  Door een veilig kader te scheppen en actief te luisteren wil ik jullie  in eigen kracht brengen. Met gepaste vragen nodig ik jullie uit om bezorgdheden onder woorden te brengen. Samen zoeken we naar oplossingen. Ik help jullie zorgvuldig voor-en nadelen af te wegen en zorg, waar nodig, voor de inbreng van specifiek juridische, fiscale of andere expertise via mijn uitgebreid netwerk. Het resultaat is een G.O.E.D bemiddelingsakkoord : gedragen, operationeel, economisch en duurzaam. Graag neem ik tijd om te luisteren. Dan kunnen we samen bekijken of een bemiddelingstraject de weg kan zijn naar een oplossing voor jullie conflict.  Bel of mail mij om een afspraak te maken. “

Achtergrond en competenties

Opgegroeid in een groot gezin van 5 kinderen, leerde Hilde Celeste reeds jong ‘middelen en bemiddelen’. ‘Ruzies bijleggen en samen overeenkomen’  werd er zowel thuis als op school stevig ingepompt.

Na haar masteropleiding psychologie heeft Hilde Celeste haar loopbaan uitgebouwd in de bedrijfswereld. Zo werkte ze onder meer voor Roche, BASF en Bayer waar ze gedurende 25 jaar de kans kreeg diverse leidinggevende functies te bekleden in binnen- en buitenland. Daardoor ontwikkelde ze sterke competenties op zakelijk, financieel, juridisch, sociaal en relationeel vlak.

Wat Hilde Celeste De Jonge tot een goede bemiddelaar maakt, vraagt u zich af ?  Ten eerste haar scherpe analyse van dynamieken in relaties en conflict-patronen. Ten tweede haar helder inzicht en begrip van wat nodig is om mensen in hun kracht te brengen. Tenslotte haar uitgebreide waaier van interventie-technieken waarmee ze mensen opnieuw in verbinding kan brengen. En laat dat nu datgene zijn wat haar cliënten nodig hebben als zij samen op zoeken naar oplossingen.

Engagement

Als geëngageerde bemiddelaar is Hilde Celeste lid van de Raad van Bestuur van Uwbemiddelaars, het grootste netwerk van erkende bemiddelaars die verspreid is over heel Vlaanderen en hun expertise in bemiddeling samenbrengen. Tevens is Hilde Celeste lid van Cepani, het Belgisch centrum voor arbitrage en bemiddeling.

Hilde Celeste genoot haar opleiding tot bemiddelaar bij Mediv waar ze nauw mee verbonden blijft en is lid van bemiddeling vzw.

Persoonlijk

Hilde Celeste is gehuwd en fiere moeder van een zoon die inmiddels het nest is uitgevlogen. Familie en vrienden liggen haar heel nauw aan het hart. Kunst doet haar dromen. En haar passie voor yoga deelt ze door als yogadocent zelf ook af en toe yogales te geven.

Talen

De moedertaal van Hilde Celeste is Nederlands. Indien gewenst, kan ze de bemiddeling ook volledig of gedeeltelijk in het Frans en/of Engels begeleiden.

succesvolle bemiddeling

succesvolle bemiddeling

Deze website gebruikt cookies en third party plug-ins Ok