Hilde Celeste De Jonge

/Hilde Celeste De Jonge
Hilde Celeste De Jonge2020-11-03T16:27:00+01:00

Hilde Celeste De JongeHilde Celeste De Jonge Erkend Bemiddelaar “In mijn rol als bemiddelaar ga ik samen met de betrokken partijen rond de tafel zitten. Met gepaste vragen en interventietechnieken nodig ik elke partij uit om de bezorgdheden en belangen onder woorden te brengen. Samen zoeken we naar oplossingen.  Ik ondersteun de partijen bij het  zorgvuldig afwegen van voor-en nadelen van verschillende opties. Waar nodig, brengen we specifieke juridische, fiscale of andere expertise in. Om zo tot een goed akkoord te komen : gedragen, operationeel uitvoerbaar, economisch en duurzaam.”

Opleiding

Na mijn masteropleiding heb ik een boeiende loopbaan uitgebouwd in de farmaceutische bedrijfswereld. Ik  werkte onder meer voor Roche en Bayer en kreeg de kans diverse leidinggevende functies te bekleden in binnen- en buitenland. Recent heb ik mij bijgeschoold tot gekwalificeerd bestuurder bij Guberna Instituut voor Bestuurders in Brussel en behaalde ik het certificaat van excellent onderhandelen aan de Harvard Law School in Boston.

Bij Mediation Instituut Vlaanderen volgde ik diverse opleidingen over bemiddeling. De kwalificatie van Erkend Bemiddelaar (in zakelijke, sociale en familiale conflicten) werd mij toegekend door de Federale Bemiddelingscommissie

Ervaring als Erkend Bemiddelaar

Sinds de oprichting van mijn bemiddelingspraktijk De Ronde Tafel in 2018, heb ik talrijke bemiddelingen succesvol mogen afronden. En dit zowel bij gerechtelijke bemiddelingen, als bij buitengerechtelijke (vrijwillige of zelfgekozen) bemiddelingen. Of het nu gaat om geschillen tussen ondernemingen, conflicten tussen handelspartners, spanningen op de werkvloer of scheiding binnen families,

mediatie

steeds verbaast het mij hoe partijen en in slagen om zelf oplossingen te bedenken waar beide partijen zich kunnen in vinden. De tot stand gekomen overeenkomsten kan ik, als Erkend Bemiddelaar, door de rechtbank laten homologeren. Hierdoor krijgen ze de daadkracht van een vonnis. Met bemiddeling houden de partijen de regie zelf in handen, en dit in een kader van deskundigheid en vertrouwelijkheid. En met gedeelde kosten.

Bemiddelen kan in het Nederlands, het Frans of het Engels.

Netwerk

In mijn hoedanigheid als Erkend Bemiddelaar ben ik lid van Cepani, dé toonaangevende instelling voor het oplossing van conflicten tussen bedrijven via alternatieve geschillenbeslechting.  Tevens ben ik  lid van de beroepsverenigingen  Uwbemiddelaars   en Bemiddelingvzw.  Daarnaast ben ik erkende partner van BELMED , het bemiddelingsplatform van de FOD Economie.

Online Bemiddeling

Bemiddelen kan (en mag) op veilige afstand, aan mijn ronde tafel. Of als alternatief online, een methode die bewezen heeft eveneens goed te werken.

Neem gerust contact op met op  Hilde Celeste De Jonge Erkend Bemiddelaar

via email   hilde@de-ronde-tafel.be

telefoon     0478 88 66 09

Deze website gebruikt cookies en third party plug-ins Ok