Veel gestelde vragen

/Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen2019-05-09T14:19:27+01:00

kosten van bemiddelingHier een aantal veel gestelde vragen. Aarzel evenwel niet om De Ronde Tafel Bemiddeling te contacteren voor een antwoord op uw specifieke vraag.

Verdere informatie omtrent bemiddeling kan u ook vinden op de website van de Federale Bemiddelingscommissie.

Heeft u een conflict? Of heeft het conflict u? Twijfel niet, en informeer u. Bemiddeling kan een oplossing bieden. Met een ervaren bemiddelaar. Snel en goedkoop. Want bij bemiddeling worden de kosten gedeeld door de twee partijen. Dit in tegenstelling tot het werken met een advocaat die werkt voor één partij. Een advocaat verdedigt zijn cliënt. Dat betekent uiteraard dat de advocaat volledig betaald wordt door die cliënt.

Verder is kiezen voor bemiddeling ook kiezen voor een duurzame oplossing. Doordat jullie beiden samen een oplossing uitwerken, is het een zelfgekozen oplossing. Dat is heel verschillend van een opgelegde beslissing door de rechter.

Bemiddeling is ook een vertrouwelijk proces. Alles wat tijdens de bemiddeling wordt besproken is vertrouwelijk. Een erkend bemiddelaar kan ook niet als getuige worden opgeroepen door de rechtbank.

Deze website gebruikt cookies en third party plug-ins Ok